ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

06.02.2015р. Б. / Поранені бійці молились біля Нерукотворного образу Ісуса Христа

Львів  хустка Абгара
Як уже повідомлялося, в Україні перебуває «хустка Абгара» — один із нерукотворних образів Ісуса. 4‑го лютого 2015 р. до архикатедрального собору Святого Юра (м. Львів) разом із капеланами завітали українські військові, які відбувають курс лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.
 
Захисники Вітчизни спільно зі священнослужителями молилися до Нерукотворного образу Ісуса Христа за мир в Україні, за бійців на фронті, поранених, сім’ї загиблих. Молитву очолив о. Сергій Ковальчук, канцлер Львівської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні з о. Андрієм Хомишиним — капеланом військового госпіталю та о. Богданом Куликом — капеланом Національного лісотехнічного університету України. Після молитви бійці могли прикластися до образу Господнього. 

На святоюрській площі прочани проводжали українських захисників оплесками та скандували: Героям Слава! 

За матеріалами: о. Степан Сус

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар