ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

16.12.2011р. Б. / Для української молоді інтернет – головне джерело інформації



 

Більшість української молоді (55%) найбільше довіряють інтернету як джерелу інформації, 52% - телебаченню, і 44% - пресі. 

 
Про це на прес-конференції сьогодні, 15 грудня, повідомила голова правління Українського інституту соціальних досліджень ім. Яременка Ольга Балакірєва, презентуючи результати соціологічного дослідження «Трансформація ціннісних орієнтацій сучасної молоді України за роки незалежності». 


За даними дослідження, на сьогодні в Україні 33% населення користуються інтернетом, і переважна більшість з них — це молодь у віці до 35 років. За її словами, майже 90% студентів і більше 70% учнів в Україні сьогодні користуються інтернетом. 


«Можна сказати, що інтернет сьогодні є дуже потужним каналом інформаційного впливу та формування і системи цінностей, і світогляду в молоді», — зазначила О.Балакірєва. 


Соціологічне дослідження проводилося у листопаді-грудні 2011 року по всій території України методом репрезентативного опитування. Загалом було опитано 1002 респонденти у віці від 14 до 35 років. Похибка вибірки становить 1,9-3,6%. Вибіркова сукупність: багатоступенева, територіально-поселенська, стратифікована, репрезентативна для населення України. 


За матеріалами: ZN.UA

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар