ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 15 грудня 2011 р.

15.12.2011р. Б. / Вчора у Ватикані лунали українські колядки



 

Під час загальних аудієнцій у залі ім. Павла VI або на площі Святого Петра, присутні дуже часто чують музичні твори у виконанні оркестрів, які прибувають на зустріч з Папою. А в середу, 14 грудня, під час того, як наприкінці аудієнції єпископи та деякі її учасники мали змогу особисто привітатися з Святішим Отцем, зал Павла VI наповнювали колядки у виконанні українських прочан.

 
Українські паломники прибувають до Риму щоб у п’ятницю, 16 грудня, взяти участь в засвіченні різдвяної ялинки на площі Святого Петра у Ватикані, яка привезена з Закарпаття. 


Папа не оминув увагою їхню присутність на загальній аудієнції та звернувся до них з коротким побажанням: «Щиро вітаю прочан з України, особливо, вірних Мукачівської єпархії, що прибули iз своїм архипастирем владикою Міланом Шашіком. Всім вам бажаю з живою вірою пережити час приготування до вже близького Різдва. Слава Ісусу Христу!» 


За матеріалами: Радіо Ватикан

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар