ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 15 жовтня 2018 р.

15.10.2018р. Б. / У Римі відбулася зустріч Глави УГКЦ та Спецпредставника Держдепартаменту США з питань України (+VIDEO)

13 жовтня Блаженніший Святослав, Патріарх УГКЦ, зустрівся у Римі з Куртом Волкером, Спецпредставником Держдепартаменту США з питань України. Зустріч відбулась з ініціативи Курта Волкера в рамках його візиту до Ватикану. 

У розмові з представником Держдепартаменту США Предстоятель УГКЦ висловив сподівання українського народу на припинення війни в Україні та підтримку міжнародних партнерів у прагненні української держави захистити себе від російської агресії.

Блаженніший Святослав розповів Курту Волкеру про участь УГКЦ в допомозі жертвам війни та про стан парафій УГКЦ на окупованих територіях. «Наша присутність на Донбасі разом із нашими вірними – це душпастирський обов’язок УГКЦ», — наголосив Блаженніший Святослав.

На завершення розмови Глава УГКЦ побажав співрозмовнику благословення у його місії для припинення війни в Україні та її розвитку як вільної європейської країни.


Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

Джерело:   Департамент інформації УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар