ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 28 серпня 2017 р.

28.08.2017р. Б. / Роздуми Уляни Журавчак над сьогоднішнім Апостолом та Євангелієм

Фил.2,5-11:  «Він, існуючи в Божій природі, не вважав за здобич свою рівність із Богом, а применшив себе самого, прийнявши вигляд слуги, ставши подібним до людини»

На думку спадають такі випадки, коли хтось себе навпаки прибільшує, бо:
- відчуває якусь неповноцінність;
- вважає себе не вартим любові;
- потребує схвалення і прийняття;
- женеться за увагою і визнанням.
 

Впізнаєш себе? Зупинися. 

Ти – улюблена дитина Божа, не потребуєш додаткових "трамплінів", щоб підняти свою гідність. 

Господь готовий послужити тобі у всьому, тільки почуй Його, тільки прийми Його любов, тільки будь уважний до виявів Його сердечних вчинків, до Його милосердя, яке не припиняється ні на мить.

*** 
Лк.10,38-42; 11, 27-28:  «...блаженні ті, що слухають Боже слово і його зберігають»

Зберегти Боже слово – це жити за ним. Пам'ятати, чого вчить Ісус Христос, розмірковувати над Його наукою, впускати її до свого серця, щоб вона "ввійшла нам у кров", щоб ми жили нею. 

У Божій любові Ти розправляєш плечі, дихаєш на повні груди і усміхаєшся до всього живого, ти краще розвиваєшся і повноцінніше проживаєш кожен день, ти знаходиш все нові приводи для радості й вдячності...

Ісусе, я дякую Тобі за поживу, якою Ти нас годуєш – за Твого Духа животворящого, що піднімає нас і лікує, вчить проживати кожен день як улюблена Божа дитина з гідністю і миром. Амінь.

Уляна Журавчак

Джерело:   ДИВЕНСВІТ. КАЛЕНДАР

Немає коментарів:

Дописати коментар