ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 29 вересня 2014 р.

29.09.2014р. Б. / Понад 1000 українців взяли участь у прощі до Падуї

Понад 1000 українців взяли участь у прощі до ПадуїПонад 1000 українців греко-католиків, які проживають в Італії, взяли участь у прощі до Падуї. Проща завершилася Святковою Літургією у Базиліці Святого Антонія, яку очолив Голова пасторально-міграційного відділу УГКЦ, владика Йосиф (Мілян). Співслужили єпископу 11 священиків, зокрема ректор базиліки Святого Антонія Енцо Поіана.

Як повідомив секретар ПМВ о. Андрій Гах, цьогорічна проща греко-католиків до Падуї вже одинадцята. У паломництві взяли участь українці, які мешкають у Венеції, Флореції, Реджо Емілії, Болонії та інших італійських містах,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Департамент інформації УГКЦ.

Владика Йосиф привітав всіх прочан і свою проповідь розпочав з притчи про таланти, в якій йдеться про те, що кожна людина отримує від Бога різні дари, але головне - як вона ними скористається. "Людина має різні таланти. Але особливий талант - це людське життя", - відзначив Голова ПМВ.

Єпископ звернув увагу на те, що життя в еміграції, зокрема в Італії, - це також шанс розвинути свої таланти. Він зазначив, що багато українців поїхали за кордон на заробітки і закликав прочан, щоби вони не працювали лише заради грошей, а щоб інвестували ці кошти у власний розвиток, у дітей, в освіту і науку, в Україну. "І головне - щоби в гонитві за матеріальними цінностями люди не забували про духовне. Щоби віддати Богові Боже", - наголосив Владика Йосиф.

 Єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ також відзначив, що Святий Антоній допомагає віднайти те, що загубилося. "Ми, українці, загубили наш внутрішній спокій, Божий мир і мир в державі. Сьогодні, коли зазіхають на свободу і незалежність нашої країни, звернімося до Святого Антонія, щоби він допоміг повернути мир в Україні", - закликав прочан Владика Йосиф.
Понад 1000 українців взяли участь у прощі до Падуї


Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар