ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

26.04.2013р. Б. / Папа досі живе у «Будинку св.Марти» і не збирається нікуди виїжджати


Папа ФранцискАпостольський візит до бразильського міста Ріо-де-Жанейро – це на сьогодні єдина запланована на 2013 рік подорож Папи Франциска за межі Італії. Про це 24 квітня повідомив речник Ватикану о.Федеріко Ломбарді.
 
Отож, Святіший Отець візьме участь у ХVIII Всесвітньому дні молоді, що проходитиме в Ріо-де-Жанейро від 23 до 28 липня цього року під гаслом: «Йдіть і зробіть учнями всі народи» (Мт. 28, 19). 

Отець Ломбарді також зазначив, що він не виключає можливості, що ще цього року побачить світ перша енцикліка Папи Франциска, яка, можливо, буде пов’язана із темою, над якою останнім часом працював Папа Бенедикт ХVІ, його попередник на Петровому престолі, тобто про віру. 

Директор Ватиканського прес-центру теж зазначив, що Папа-емерит, який тепер мешкає у папській літній резиденції у містечку Кастель Ґандольфо, наприкінці квітня або на початку травня мав би уже переселитись у Ватикан, у приготоване для нього приміщення колишнього кляузурового монастиря. 

А Папа Франциск і надалі залишається у ватиканській резиденції «Святої Марти» і поки що не передбачено його переселення до папських апартаментів в апостольському палаці, хоча поки не йдеться про остаточне рішення. 

За матеріалами: Радіо Ватикан 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар