ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 23 квітня 2013 р.

23.04.2013р. Б. / Кардинал Каспер: будуть напади на Папу


Кардинал Каспер
 
Найближчим часом Папа Франциск стане ціллю нападок. Тому він потребує підтримки та молитви всіх людей доброї волі. Так сказав кардинал Вальтер Каспер, колишній глава ватиканського дикастерію в справах екуменізму.
 
В інтерв’ю для агенції Sir кардинал Каспер підтвердив, що атмосфера перших тижнів понтифікату була доброю, приязною. Вона нагадує часи ІІ Ватиканського Собору. Однак кардинал застеріг, що не можна бути наївним: Євангеліє завжди стикається зі спротивом, і Папа так само мусить із цим рахуватися. 

Вальтер Каспер застерігає, що з боку нового Папи ми наразі маємо справу тільки з певними знаками, але то знаки надії. Особливо цінним він визнав факт, що Папа Франциск відмовляється від усього, що могло б робити Ватикан подібним до імператорського двору. Сам же він представляється як Єпископ Рима. Це відкриває шлях до діалогу з православними та лютеранами, підкреслив німецький ієрарх. 

За матеріалами: wiara.pl

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар