ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 30 травня 2012 р.

30.05.2012р. Б. / У Римі представили книгу про святість українського автора


Офіційна презентація книги Тараса Дзюбанського «Єдин Свят. Біблійні, богословські та історичні аспекти розуміння святості у християнському житті» відбулась 25 травня у Римі, де молодий автор проходить студії. Цю книгу, яку випустило видавництво «Дух і Літера», як і попередню роботу Тараса Дзюбанського «Почитання апостола Петра у Ватикані»можна придбати і в українських книгарнях. 
 
Тарасе, як з’явилася ідея написати книгу саме про святість? 
 
Декілька років тому я навчався на курсах Конгрегації у справах святих і ця тема мене дуже зацікавила. Актуальність теми постала так само і в моїх дослідницьких працях в рамках навчання на програмі міжконфесійного діалогу, адже спільне почитання святих є найкращим виявом духовної єдності особливо між вірними Православної і Католицької Церков.

Кого очікуєш побачити серед своїх читачів? 
 
Кожного, кому не є байдужа святість. Книга подає багато парадигм святості в історії християнства, що показує нам велику різноманітність шляхів досягнення святості. 

Якою буде тема наступної книги?
 
На разі готуюсь до захисту докторської дисертації про єдність Церков. Згодом хотів би написати книгу про міжрелігійний діалог. 



Частини книги «Єдин свят» можна переглянути тут.

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар