ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 7 травня 2012 р.

07.05.2012р. Б. / Глава УГКЦ відвідав фестиваль «Вгору Серця 2012»



 
З нагоди відзначення 350-го ювілею Івано-Франківська у святкових заходах міста взяв участь глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук.
 
У суботу, 5 травня після спільної молитви за місто Івано-Франківськ, Блаженніший відвідав учасників 5-го ювілейного фестивалю Христового міста «Вгору Серця 2012», який організовується з ініціативи Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархіїї УГКЦ. 


Блаженніший Святослав ознайомився з роботами учасників виставки дитячих робіт «Для Бога я створю найкраще» в приміщенні міського краєзнавчого музею. Відкриттям цієї виставки було розпочато фестиваль «Вгору Серця 2012» у понеділок, 30 квітня. Голова Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархіїї УГКЦ о. Віталій Дем’янець ознайомив Блаженнішого з роботами, представленими на виставці, а співорганізатор фестивалю п. Ярема Стецик, вручив Блаженнішому каталог з найкращими роботами конкурсу та компакт диск із піснями естрадних виконавців фестивалю. 


Також Глава УГКЦ відвідав хоровий день фестивалю. Блаженніший Святослав Шевчук завітав на святкове дійство разом із Митрополитом Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Преосвященним Владикою Володимиром Війтишиним. 

Як зазначив Блаженніший Святослав, Івано-Франківськ, незважаючи на його 350-річний ювілей, насамперед є містом молодих людей і саме молодіжний фестиваль «Вгору Серця» є яскравим підтвердженням цього, повідомляє Інформаційний центр Молодіжної комісії Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ. 


Джерело:  КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар