ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

30.12.2011р. Б. / Колишній голова Єврокомісії закликав Європу повернутися до релігійних коренів



 


Колишній голова Єврокомісії Жак Делор закликає Європу повернутися до своїх релігійних коренів. В інтерв’ю ZEIT він говорив про необхідність відродження душі Європи. 

 
«Існуючий в європейському суспільстві крайній індивідуалізм є однією з причин нинішньої кризи», - заявив Жак Делор в інтерв'ю ZEIT з нагоди 10-ї річниці введення євро. 


«Багато молодих людей говорять: «Ми несемо відповідальність тільки за свої дії. Тільки ми будемо судити про свої вчинки». Проте досвід показує, що такий спосіб життя не завжди успішний», - стверджує Жак Делор. 


86-річний католик Делор підкреслив необхідність реанімувати «душу» Європи. «Коли який-небудь проект не має в своїй основі духовного імпульсу, у нього немає майбутнього», - заявив Делор. 


Європейський політик висловив сподівання, що до людей повернеться почуття релігії. «Коли життя людини має сенс, коли людина приділяє більше уваги іншим і думає про майбутнє, вона буде більш гармонійною і щасливою, і зможе зробити суспільство кращим», - сказав Делор. 


За матеріалами: Седмица.Ru 

Джерело:  КРЕДО  



"...86-річний католик Делор підкреслив необхідність реанімувати «душу» Європи..."

Якщо ж не вдасться реанімувати християнську «душу» Європи, то вона і надалі лишиться для всіх країн світу "зрадливою проституткою" і люди, лише на згадку слова "ЄВРОПА",  будуть блювати від огиди...  

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід. 

Немає коментарів:

Дописати коментар