ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 1 грудня 2011 р.

01.12.2011р. Б. / Глави церков України скажуть «Ні!» диктатурі

Глави церков України скажуть «Ні!» диктатурі

 

Сьогодні, 1 грудня 2011 року о 13:00 в Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», вул. Г. Сковороди, 2, в Центрі «Музей української перемоги» (перший поверх) відбудеться прес-конференція «Звернення традиційних українських церков щодо суспільної ситуації з нагоди 20-ліття референдуму», повідомили UAINFO  у оргкомітеті заходу.

У двадцяту річницю референдуму 1 грудня 1991 року Святійший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет, Верховний Архиєпископ Української Греко-Католицької Церкви Блаженнійший Святослав і Владика Іларій, єпископ Макарівський, Вікарій Київської митрополії Української православної церкви проведуть зустріч з представниками національної інтелігенції.
За підсумками зустрічі буде обнародуване спільне звернення до українського народу відносно суспільної ситуації в Україні.


Акредитація за телефоном: +380 63 628-68-69


Пряму трансляцію дивіться на UAINFO

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар