ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 29 листопада 2011 р.

29.11.2011р. Б. / Телеканали можуть притягнути до відповідальності за розваги в день пам’яті жертв Голодомору


Фото: ТСН 
 

Не всі українські телеканали вшанували належним чином пам'ять жертв Голодоморів в Україні.
 
26-го листопада, у День пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій, українські телеканали залишили в сітці мовлення розважальні програми і «не виставили на екран заставку із запаленою свічею, як це було в минулі роки».

Найбільш в цьому плані відзначилися Новий канал, в ефірі якого демонструвався «Гаррі Поттер», та СТБ, що крутив розважальне шоу «Х-Фактор. Революція». По ТРК «Україна» показували шоу «Кто хочет замуж за моего сына?» 

Також проігнорували звернення громадськості й регіональні канали, зокрема в Запоріжжі, Одесі, Луганську. 

«Представника Молодіжного націоналістичного конгресу у місті Луганськ Дмитра Шведа, що передавав вимоги громадськості про недопущення під час жалобного дня до ефіру розважальних програм, представники місцевого телеканалу ІРТА виставили на вулицю та некоректно відмовили у проханні», - повідомляє МНК. 

З «вимогою притягти до відповідальності керівництво телевізійних каналів за невиконання указу президента та розпоряджень Нацради щодо вшанування жертв голодоморів» до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення планує звернутися Молодіжний націоналістичний конгрес.


За матеріалами: Телекритика 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар