ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 8 листопада 2011 р.

08.11.2011р. Б. / Блаженніший Святослав: «Ми прямуємо до Патріархату»

Відповідаючи на запитання під час веб-конференції, що проводиться на сайті  news.tochka.net, Блаженніший Святослав оголосив про створення нових митрополій УГКЦ.


Запитання: Владико, даруйте, що послуговуюся чутками, але чи правдою є те, що УГКЦ створює нові митрополії і що невдовзі матиме патріархат?


Святослав Шевчук: Я хочу дуже подякувати, що Ви даєте нагоду донести інформацію.
Ми є напередодні створення трьох митрополій. Сьогодні є лише одна митрополія з центром у Києві. Ця єдина митрополія своєю структурою віддзеркалює структуру Київської церкви, якою вона була за часів Київської Русі. Тому ми будемо створювати три нових митрополії. Я є той, хто буде створювати ці три митрополії.

29 листопада у свята апостала Матея буде проголошена Львівська митрополія. Осідком буде княже місто Львів. Тому мі запрошуємо всіх на цю урочистість.

Наступна митрополія буде проголожена у Івано-Франківську. Титулом буде - архиєписком івано-франківський. Ця подія відбудеться 13 грудня цього року.

І наступна митрополія буде проголошена в Тернополі. Титул - архиєписком тернопільско-зборівський. До складу входитимуть всі ієпархії тернопільської області. Свято відбудеться 22 грудня.


Отож, ми будемо свідками народження нових митрополій. До патріархата ми прямуємо.


Джерела: news.tochka.net


Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар