ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 10 листопада 2011 р.

10.11.2011р. Б. / У Росії висвятили ще одного греко-католицького священика


У вівторок, 8 листопада, на Божественній Літургії, відслуженій в Преображенському кафедральному соборі Новосибірська, був рукопокладений в єреї (візантійського обряду) диякон Павло Гладков. Літургію очолювали греко-католицький єпископ Мукачівський Мілан Шашек і ординарій католиків візантійського обряду в Російській Федерації єпископ Йосиф Верт.

Павло Сергійович Гладков народився в Калузі в православній родині 13 серпня 1982 року, возз'єднався з Католицькою Церквою 1999 року на парафії св. Франциска Ассизького та св. Георгія Побідоносця міста Калуги.

У 2003 – 2006 роках навчався в Греко-Католицькій Духовній Семінарії Святого Духа у Львові. Після затвердження в Росії канонічних структур для католиків візантійського обряду на чолі з ординарієм Йосифом Вертом, провів рік (2006 – 2007) в просемінарії Новосибірська. У 2007 – 2009 роках продовжив навчання в Католицькій Духовній Семінарії Санкт-Петербурга. Закінчив свою освіту в греко-католицької Ужгородській Духовній Академії ім. блаженного священномученика Теодора Ромжі в 2009 – 2011 роках

13 серпня 2011 року одружився з Гаяне Валерівною Гладковою (уродженою Манвелян), прихожанкою Преображенського кафедрального собору в Новосибірську.

14 жовтня 2011 року, на прохання ординарія для католиків візантійського обряду в РФ єпископа Йосипа Верта, єпископ Мукачівський Мілан Шашек рукоположив його в диякони в селі Горяни Ужгородського району.

Священичі свячення він отримав 8 листопада 2011 року в Новосибірську.

За матеріалами: sibcatholic.ru


Джерело:  Мандрівники Христа Царя


"Радіймо разом з російськими братами у Христі, бо правдива Христова Церква, створена митрополитом Андреєм Шептицьким за участю блаженного священомученика Леоніда Фьодорова у Росії, зростає..."

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар