ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 29 серпня 2011 р.

29.08.2011р. Б. / Яка держава, такий і тероризм

бандюкович
Подібні спроби отримають належну відсіч з боку громадян... За час перебування Януковича при владі в Україні почала з'являтись примара тероризму: при цьому самі теракти дивним чином збігаються з протестною активністю громадян.

Варто згадати підрив невідомими особами повторно встановленого пам'ятника Сталіну у Запоріжжі, якому спершу відпиляли болгаркою голову члени Тризуба, Макіївські вибухи перед опозиційними протестами на День Соборності, вилучення вибухового пристрою у членів "Патріоти України" перед Днем Незалежності.

Правдоподібність цих історій не витримує жодної критики. Вони виглядають для суспільства, для офіцерів правоохоронних органів та СБУ тим, чим вони є насправді - спробою влади залякати людей. Поки що, слава Богу, під час цих інсинуацій ніхто не постраждав.

Проте очевидне бажання мавпувати сценарії встановлення інших тоталітарних режимів може штовхнути владу на більш радикальні кроки.

Ми застерігаємо режим від використання терактів з метою самозбереженя.

Ми звертаємось до офіцерів СБУ, яким відомо про таку підготовку, з вимогою негайного оприлюднення подібної інформації з метою протидії цим злочинам та уникнення людських жертв.

В свою чергу, запевняємо, що подібні спроби отримають належну відсіч з боку громадян.

Джерело:
КОРЕСПОНДЕНТ

Немає коментарів:

Дописати коментар