ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 17 червня 2014 р.

17.06.2014р. Б. / ВРУ прийняла Постанову «Про відзначення 150-річчя з дня народження митрополита Української Греко-Католицької Церкви Андрея Шептицького»

Верховна Рада постановила у 2015 році урочисто відзначити на державному рівні 150-річчя з дня народження митрополита Української Греко-Католицької Церкви Андрея Шептицького.

Зокрема, Кабінету Міністрів рекомендовано:
у двотижневий термін з дня прийняття цієї постанови утворити організаційний комітет з підготовки і проведення заходів щодо відзначення 150 - річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького;
у двотижневий термін після утворення організаційного комітету розробити і затвердити план заходів щодо відзначення 150 - річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького, вирішити питання щодо його фінансового та матеріально-технічного забезпечення.

У плані заходів пропонується передбачити:
видання документальної спадщини митрополита Андрея Шептицького та її популяризацію;
проведення на базі вищих навчальних закладів наукових конференцій, круглих столів, присвячених життю та діяльності митрополита Андрея Шептицького;
здійснення заходів зі збереження та реставрації об’єктів, пов’язаних з діяльністю митрополита Андрея Шептицького, встановлення на них пам’ятних дошок.

Також постанова містить низку рекомендацій і пропозицій органам місцевого самоврядування, іншим структурам, щодо організації і проведення ювілейних заходів.

Відповідний проект постанови зареєстровано за №4233.

Немає коментарів:

Дописати коментар