ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 6 червня 2014 р.

06.06.2014р. Б. / Майдан це жива ідея, яка повинна бути здійснена всюди.Цю ідею потрібно нести,- Любомир(Гузар). ВІДЕО

Майдан це жива ідея, яка повинна бути здійснена всюди.Цю ідею потрібно нести,- Любомир(Гузар). ВІДЕОМайдан розпочав процес відродження української ідентичності та свідомості, але учасники акції не повинні концентруватися в одному місці. Про це сказав архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької церкви Любомир Гузар, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на телеканал "112 Україна".

"Майдан почав якийсь процес. Дух Майдану - це збудження нашої ідентичності, нашої свідомості. Учасники Майдану повинні понести цей дух у свої місцевості, звідки вони, а не концентрувати все тут. Тому що тут рано чи пізно воно перестане бути дієвим", - наголосив архієпископ.

Він зазначив, що сприймає Майдан, як живу ідею, яка повинна бути здійснена всюди. "Цю ідею потрібно нести. Вона не повинна бути сконцентрована і гинути в одному якомусь місці", - сказав Гузар.



Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар