ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 3 червня 2014 р.

03.06.2014р. Б. / Молодіжний фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ» запрошує



Подих життя
Молодіжний фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ» відбудеться з 22 по 27 липня у смт. Тиврів Вінницької області. Вже вкотре Санктуарій Матері Божої Тиврівскої, де знаходиться чудотворна ікона Богородиці прийматиме молодь зі всієї України.
 
             Цьогорічна тема фестивалю: «ЛЮБИ і роби що хочеш!». Цими словами св.Августина, в такі важкі для України часи, ми хочемо разом з вами нагадати собі, що  Бог-любов понад усе. Бо тільки любов’ю та милосердям до ближнього, можна здобути мир. 

В програмі: щоденна Євхаристія, Адорація Пресвятих Дарів, конференції, робота в групах, майстер-класи, музичні концерти та веселі вечори для молоді. 

В суботу разом з парафіянами будем переживати відпуст Божої Матері. Службу очолить і Боже Слово скерує до нас єп. Радослав Змітровіч. 

Чекаємо на Вас в Тиврові!
З усіх питань просимо звертатися до
о.Петра Врублєвського ОМІ (095) 612 34 32; (098) 440 94 30.

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар