ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 29 липня 2013 р.

29.07.2013р. Б. / Уже є сторінка, присвячена наступному Дню молоді

День молоді, Краків
За електронною адресою krakow2016.com молоді люди з усього світу знайдуть інформацію про місто Йоана Павла ІІ.
 
Інтернет-сторінка, присвячена майбутньому Всесвітньому дню молоді у Кракові, має шість версій: польську, англійську, іспанську, французьку, італійську та німецьку. Тут можна знайти головну інформацію про зв’язки Йоана Павла ІІ з Краковом, про два найбільші санктуарії – Божого Милосердя і Папи-поляка, а також дані про Краківську архидієцезію. На сторінці вміщено також мультимедійні матеріали: споти, які представляють Краків, та невеличкі відео про першу реакцію молодих поляків на звістку про те, що наступного разу краків’яни прийматимуть гостей з усього світу.
Перші користувачі сторінки вже можуть почути послання кардинала Дзівіша до молоді всього світу. Його Високопреосвященство запевняє у гостинності міста Йоана Павла ІІ і сердечно запрошує до участі у ВДМ-2016. Краківський митрополит  також висловив сповідання, що там молодь зможе ушанувати блаж. Йоана Павла ІІ на його рідній землі вже як святого. «Цей Всесвітній день молоді також буде великим днем святого Йоана Павла ІІ, подякою за цю людину, за його любов до молоді, і за все, що він нам залишив – великий спадок, яким ми живемо надалі, бо він надалі надихає молодих людей, і не тільки молодих, до життя чесного, у близькості з Христом, у близькості з Його Матір’ю, Пресвятою Дівою Марією», – сказав кардинал Дзівіш. 

Сайт ВДМ у Кракові також містить посилання на офіційні профілі цієї події у соціальних мережах: Facebook Twitter, Youtube, Google+, Flickr, Ask. 

Сторінка має стартовий характер, а меню буде постійно розбудовуватися так, щоби кожен зацікавлений знайшов за адресою krakow2016.com всю потрібну йому інформацію. 

За матеріалами: wiara.pl

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар