ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 29 квітня 2013 р.

29.04.2013р. Б. / У Квітну неділю завершились реколекції владики Венедикта у храмі свв. Ольги і Єлизавети


28 квітня 2013 р. у день празнику Торжественного в’їзду Ісуса Христа в Єрусалим, Архиєрейською Божественною Літургією завершились трьохденні реколекції на парафії свв. Ольги і Єлизавети (м. Львів, пл. Кропивницького), які провадив Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський.
 
У перший день реколекцій ієрарх у своїй науці спробував застановитися, якою є наша молитва до Господа, чи вона є щирою, уважною, відкритою і закликав вірних «Бути уважними» під час особистої молитви, а ще більше - впродовж Богослужінь у храмі.




Друге повчання архиєрея стосувалося пояснення молитви Св. Єфрема Сиріна, яка за словами реколектанта є «декалогом покаяння».




Кульмінацією, великопосних реколекцій для вірних цього храму стала Архиєрейська Божественна Літургія в день празнику торжественного в’їзду Ісуса Христа в Єрусалим. Упродовж Богослуження владика Венедикт виголосив останню реколекційну науку, звершив поставлення у диякони піддиякона Віктора Шпака та благословив вербові галузки, які були принесені до храму.




Джерела: http://www.ugcc.lviv.ua/ http://olha-church.org.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар