ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 3 жовтня 2012 р.

03.10.2012р. Б. / Відповідь на акцію атеїстів




Банер із написом «Віра є Перша. Стоп лаїцизації» з’явився на головній пішохідній вулиці польського міста Жешова (Ряшева).

Це – відповідь жешовського руху «Стоп лаїцизації» на оголошення про те, що в місті будуть вивішені плакати на підтримку атеїзму. «Католицькі кола вважають, що найважливішою є духовна протидія, чому служитиме цілоденна молитва у п’ятницю в храмі Святого Хреста, – підкреслив координатор акції, сенатор Казимир Яворський. – Згідно з обіцяним, ми потурбувалися про матеріальне вираження наших дій у вигляді банера, вивішеного на центральному прогулянковому місці Жешова. Ще ніхто ніколи не виграв у Бога, не вдасться це й атеїстам».

Банери з’являться також в інших дільницях міста, як реакція на пропаганду атеїзму.

Своєю чергою, Яцек Котула з товариства Contra In Vitro звернув увагу, що «атеїзм є таким само нищівним світоглядом, як нацизм чи комунізм. А отже, якщо пропаганда атеїзму буде дозволена в Польщі, ті самі середовища за мить вимагатимуть пропаганди комунізму».

За матеріалами: Gość Niedzielny

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар