ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 5 липня 2012 р.

05.07.2012р. Б. / Жителі Ліхтенштейну проти легалізації абортів

Піддані Ліхтенштейну підтримали свого принца Алоїза у боротьбі з легалізацією абортів. Також вони підтвердили його право накладати вето на закони, з якими він не згоден. 
 
65% жителів маленької європейської країни виступили проти проведення референдуму, покликаного вирішити долю права вето, яким здавна володів глава князівства. Тільки 15% підданих князя Ліхтенштейну проголосували за цей захід. 

У вересні 2011 р., напередодні всенародного голосування з питання декриміналізації абортів, принц Алоїз заявив, що якщо більшість виборців висловиться за легалізацію абортів, він використає свої повноваження і накладе вето на подібний аморальний закон. 

Тим не менш, вдаватися до такого заходу не довелося: мешканці Ліхтеншейну відхилили пропозицію легалізувати аборти, хоча і з невеликою перевагою голосів. У відповідь прихильники абортів намагалися добитися організації нового референдуму - тепер уже з питання про ліквідацію права вето, яке має монарх. Однак і цього разу вони зазнали поразки. 

За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар