ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 19 червня 2012 р.

19.06.2012р. Б. / Тижневий огляд: життя УГКЦ (11.06 – 17.06)

Глава УГКЦ, Блаженніший Святослав (Шевчук), у рамках душпастирського візиту до Ірландії, бере участь у 50-му Міжнародному Євхаристійному конґресі під гаслом "Євхаристія: Сопричастя з Христом і між нами".Крім Блаженнішого Святослава, Українську Греко-Католицьку Церкву представляють, Владика Гліб (Лончина), Апостольський екзарх у Великій Британії та візитатор для українців в Ірландії, місцевий душпастир о. Василь Корніцький та українські вірні громади Дубліну, - повідомили у прес-службі Апостольського екзарха у Великій Британії.

 Господарем конгресу, який проходить із 10 до 17 червня, є Архідієцезія Дубліну.
 
З 11 по 13 червня 2012 року Преосвященний Владика Венедикт Алексійчук, голова персоналу Львівської архиєпархії, організував виїзне засідання протопресвітеріату архиєпархії, щоб ознайомити протопресвітерів зі станом розвитку УГКЦ в Центральній Україні, зокрема, у Київській архиєпархії.

Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор (Возьняк) з нагоди Дня медика, який Україна відзначає у третю неділю червня, молився за працівників сфери медицини.

Молитва відбулася 12 червня у Архикатедральному соборі Святого Юра з ініціативи Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської Архиєпархії за участі Головного Управління Охорони Здоров’я Львівської області, міського управління, Асоціації лікарів католиків, Українського Лікарського Товариства, профспілкових та громадських організацій.
 
 
14 червня 2012 року Блаженніший Святослав Шевчук разом із Владикою Глібом Лончиною, Апостольським екзархом  для українців-католиків у Великобританії та Апостольським Візитатором для українців-католиків Ірландії, і о. Василем Корніцьким відвідали відпустове місце в Ноку (Ірландія).
 
Високопреосвященним Митрополитом Львівським, владикою Ігорем (Возьняком) спільно з Преосвященним владикою Венедиктом (Алексійчуком), єпископом-помічником Львівської Архиєпархії, було відкрито виставку української спілки іконописців, твори яких відтепер експонуватимуться у духовній колисці древнього Львова на території святоюрського комплексу у новій виставковій залі.
 
16 червня 2012 р.Б. в Дрогобицькій Духовній Семінарії відбулися урочистості з нагоди закінчення навчанняїї 17 випускниками. З цієї нагоди преосвященний владика Ярослав, Єпископ Самбірсько-Дрогобицький, відслужив Архиєрейську Божественну Літургію.
 
Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, 17 червня 2012 р. відвідав одну з наймолодших громад у Львові, парафію Святих Мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії(вул. Миколайчука, 20/28, м. Львів, 79059).
 
А також:
Про те, чим Греко-Католицька Церква приваблює українців і чому вона нині переживає свій розквіт, розповів в інтерв’ю КАІ Верховний Архиєпископ Києво-Галицький Святослав Шевчук.
 
 
 
 
Анонс:
З нагоди святкувань 400-ліття Крехівської обителі, Отці Василіяни прагнуть представити усім бажаючим, як давні, так і теперішні сторінки історії життя Василіянської обителі у новому проекті «Віртуальні мандрівки по василіянським святиням».Підготовлено тур за участі команди www.3dplus.com.ua.

Віртуально побувати у Крехівській обителі Отців Василіян можна за цим посиланням: «віртуальна мандрівка» (http://osbm.info/flashK/Tour_andr.html)


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар