ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 25 травня 2012 р.

25.05.2012р. Б. / Наближається Євхаристійний тиждень на парафіях УГКЦ


Червень 2012 багатий на визначні духовні події, пов’язані з Євхаристійним культом. Від 1 до 7 червня УГКЦ проводить Євхаристійний тиждень на парафіях. Він відбуватиметься у рамках приготування УГКЦ до святкування 1025-річчя Хрищення Русі-України. 
 
Євхаристійний тиждень входить у контекст відзначення року Святих Таїнств, проголошеного УГКЦ на 2012 рік. У 1934 року, відзначаючи 1900-річчя пам’яті Христової смерті, Слуга Божий Митрополит Андрей Шептицький запровадив у всіх парафіях УГКЦ Євхаристійний тиждень, щоб віддавати найбільшу честь і подяку Христові. 

Оргкомітет, що займається проведенням Року Святих Таїнств, опрацював план проведення Євхаристійного тижня на парафіях УГКЦ та видав допоміжні матеріали – книжечку «Євхаристійний тиждень у парафіях УГКЦ». Вона є допоміжним матеріалом для священиків, катехитів, дітей, молоді, дорослих, подаючи детальний план проведення Євхаристійного тижня, рекомендації для священнослужителів, цитати та висловлювання із Святого Письма, Катехизму УГКЦ та Святих Отців. 


Нагадаємо, 26 травня - 3 червня Євхаристійний конгрес також триватиме у Римо-Католицькій Церкві в Україні. 


Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар