ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 28 квітня 2012 р.

28.04.2012р. Б. / УГКЦ закликає молитися за постраждалих від вибухів у Дніпропетровську




У Дніпропетровську вчора прозвучало 4 вибухи. За попередньою інформацією постраждало 27 осіб. Всі вибухи пролунали в центрі міста. Вибухові пристрої були закладені в урнах.
 
Міліція порушила кримінальну справу за статтею «теракт». 

За словами заступника голови СБУ Володимира Рокитського, поки що ніхто не висував жодних вимог і погроз у зв'язку з вибухами у Дніпропетровську. 

Після вибухів у місті розпочалася справжня паніка, мобільний зв'язок майже перестав працювати. На вулицях міста з'явилися БТР. У блогах та соцмережах люди намагаються з'ясувати, що сталося насправді, і чи все в порядку з їхніми близькими та друзями. 

Від імені Блаженнішого Святослава та Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви до українців звернувся Секретар Синоду Єпископів УГКЦ Владика Богдан (Дзюрах). Він висловив співчуття усім постраждалим внаслідок вибухів у Дніпропетровську та запевнив у молитві. Усіх вірних закликали «до ревної молитви за нашу улюблену Батьківщину та до активної солідарності із постраждалими від вибухів в Дніпропетровську.» 

Також в УГКЦ засудили терористичні атаки. «Церква рішуче засуджує будь-які прояви насильства та посягання на людські, Богом дані, права і свободи. Людське життя – недоторканна цінність, тому жодні рації: чи то політичного, чи економічного чи будь-якого іншого характеру, не можуть виправдати цього жахливого злочину проти невинних людей», - йдеться у звернені. 





За матеріалами: ТСН

Джерела:   Департамент інформації УГКЦ 

 КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар