ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 18 грудня 2011 р.

18.12.2011р. Б. / «Українське різдвяне дерево є символом миру та співпраці між Католицькою та Православною Церквами в Україні», – Блаженніший Святослав

В Апостольській Cтолиці 16 грудня засвітили святкове світло на ялинці, яку два тижні тому привезли з України. Перед тим українську численну громаду прийняв на аудієнції Святіший Отець Венедикт XVI. Зустріч відбулася в залі Святого Климента у Ватикані. Участь в офіційних заходах взяли представники української влади, глави та представники Церков України та численні українці, які приїхали з різних регіонів Італії та України.

Як зазначив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, українське різдвяне дерево – це дерево життя, і «воно є видимим свідченням сопричастя українських католиків з наступником святого Петра, Його Святістю Папою Венедиктом XVI. Це дерево є символом миру та співпраці між Католицькою та Православною Церквами в Україні, засвідчених представництвом наших православних братів, присутніх на цій стародавній площі Святого Петра», – зазначив Глава УГКЦ.





Тарас Семенюк, Олег Овсяник для Департаменту інформації УГКЦ



Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар