ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 14 вересня 2011 р.

14.09.2011р. Б. / З 1991 по 2010 росіяни вбили більше як 40 млн. дітей

Російський журналіст Алєксандр Мінкін б’є на сполох – кількість абортів в РФ з 1991 по 2010 рік сягнула астрономічних показників – 40 млн., і, на думку журналіста, це значно занижені цифри. Вражаючою є також статистика стосовно повторних абортів. З загального числа абортів в РФ 55% жінок це роблять не вперше. В 2011 році зросла також кількість матерів, які вбили своїх уже народжених  дітей.
На думку журналіста, основною причиною того жахливого стану в РФ є недолуга політика держави в питаннях захисту народжуваності, а з іншого боку - тяжка економічна та соціальна ситуація на теренах країни. Також журналіст натякає на те, що абортованих дітей масово використовують для добування стовбурових клітин. Але чи не основною причиною дітовбивства в РФ журналіст бачить реальний атеїзм її мешканців і керівництва.
За матеріалами ЭХО Москви
Джерело:
Мандрівники Христа Царя


 "...кількість абортів в РФ з 1991 по 2010 рік сягнула астрономічних показників – 40 млн...."
Але бити на сполох треба не лише росіянам, а й нам, українцям, бо ми з вами вбили за цей відрізок часу багато більше, відносно кількості населення в Україні. Адже ми щороку вбиваємо понад півтора мільйони ненароджених діточок. Невже в Україні й досі не знайшлося жодного свого  "Мінкіна", який би бив на сполох довбнею по наших, дурних головах та бездушних, зачерствілих серцях? Адже Україна, не маючи своєї реальної державності, своїми вчинками вбивства невинних діточок служить дияволу, а Господом нашим, Ісусом Христом, лише лицемірно прикривається називаючи себе "християнською" державою. І що ж у ній ХРИСТИЯСЬКОГО? Чи хто в ній є правдивим ХРИСТИЯНИНОМ, який б'є на сполох проти жахливої несправедливості, зла і беззаконня? Хто з нас може з твердістю сказати, що він не винен крові вбитих українським суспільством ненароджених діточок? Всі ми винуваті: - хтось був призвідцем гріха аборту, хтось давав згоду волі на вбивство власної дитини, хтось безпосередньо, маючи статус "лікаря", був дітовбицем,   а хтось байдуже спостерігав за тими всіма дітовбиствами і ганебно мовчав... 
Прошу тільки не думати, що я себе виправдовую, ні в якому разі, навпаки відверто зізнаюся, що я винен крові всіх вбитих в Україні ненароджених діточок, більше ніж будь-хто з вас. Адже "кому більше дано", з того не тільки "більше спитається", колись, на Страшному Суді, але він має більшу відповідальність вже сьогодні, зараз. Так, я винен і в першу чергу  за те, що багато років поспіль намагався достукатись до ваших сердець словом, переконаннями та роздачею відповідних листівок, а треба було стукати довбнею.

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід. 

Немає коментарів:

Дописати коментар