ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 22 серпня 2011 р.

22.08.2011р. Б. / Про дітовбивство по пунктах

дітовбивця
Майже під час кожної дискусії про дітовбивства, як бумеранг повертається аргумент, що заборона дітовбивств нічого не змінить, отже, потрібно легалізувати переривання вагітності. Наступний список доводить чому заборона потрібна:

1. Легальне дітовбивство деморалізує суспільство, бо якщо чинне законодавство дозволяє це робити, то у багатьох людей складається враження, що в цьому немає нічого поганого.

2. Страх перед покаранням ефективно обмежує масштаби дітовбивств і ускладнює їхню доступність.

3. Дітовбивство дорожчає, бо "лікар", який заробляє на цій ганебній процедурі, включає в ціну свій ризик бути спійманим.

4. Як відомо, реклама є основою кожного бізнесу, в тому числі, дітовбивств. Отож, заборона дітовбивств і заборона їхньої реклами значно обмежить масштаби явища.

5. Складається надзвичайно аморальна ситуація, коли держава заробляє гроші на вбивстві ненароджених дітей шляхом збору податків з прибутку, - а це є прямим наслідком легального дітовбивства.

6. Практика показує, що в державах з легалізованими дітовбивствами, "лікарі" змушені їх проводити або, принаймні, інформувати пацієнтку, де можна це зробити (співучасть). Повна заборона дітовбивств виключить таке нищення сумління медиків.

7. Заборона реклами і пропагування дітовбивств в поєднанні з обмеженими можливостями це зробити ефективно обмежить жінкам доступність вбивства власної дитини, бо інформацію доведеться здобувати потайки, а величезні кошти і труднощі, пов’язані з можливою подорожжю до країн з легалізованим дітовбивством, ефективно знеохотять не одну жінку зробити дітовбивство.

Саме тому існує велика різниця між забороненим чи дозволеним дітовбивством.

За матеріалами: fronda.pl
Джерело:

"...Легальне дітовбивство (аборт) деморалізує суспільство..."
А чи не пора нам, всім разом з вами, схаменутись і почати називати речі своїми іменами?! Саме тому у цій новині я навмисне замінив у всіх рядках слово "АБОРТ" на слово "ДІТОВБИВСТВО"... Треба нарешті визнати факт, що ми живемо у суспільстві дітовбивць, оскільки щороку вбиваємо понад МІЛЬЙОН ненароджених діточок...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар