ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

субота, 22 січня 2011 р.

22.01.2011р. Б. / Репресії проти "Тризуба" тривають...

Репресії

* Вчора, 21 січня 2011 р.Б., близько 18:00 в місті Полтава людьми у цивільному був затриманий голова Полтавської обласної організації "Тризуб" ім.С.Бандери Ігор Загребельний.

На даний час місце перебування "тризубівця" невідомо.


* 19 січня 2011 р.Б. о 14:30 міліція перестріла Андрія Тарасенка біля під`їзду його будинку та силою забрала до Святошинського районного відділку міліції м.Києва під приводом перегляду фото Верховної Ради. Проте це було лише приводом для затримання. На запитання Тарасенка до працівників міліції, чи є у них документи на його затримання, вони відповіли, що немає.

Представники "правоохоронних" органів вимагали в Андрія Тарасенка документи, які б посвідчували його особу. На що він їм повідомив, що його паспорт залишилися у Івано-Франківську і слідчі, які ведуть його справу про це знають.


Тризубівця судили, позбавивши права на захист

* 19 січня запорізька міліція обманним шляхом не допустила адвоката до затриманого «тризубівця» Пилипа Тарана сина керівника Центрального проводу ВО «Тризуб». Працівники міліції спочатку відмовилися називати адвокатові Володимиру Прудовському конкретний час і дату судового засідання, де буде вирішуватися питання про санкцію на продовження терміну перебування під вартою.


* Генеральному прокурору України В. Пшонці,

Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини Ніні Карпачовій,

Старшому слідчому ОВС України в Івано-Франківській області ххххххх

Звернення

Мене, Лабайчука Василя Івановича, було затримано в с. Красносільці Збаразького району Тернопільської області 9 січня 2011 року без жодних пояснень та складання протоколу про затримання. Після цього мене почергово доставляли до Збаража, Івано-Франківської області, потім – до Запоріжжя, де мене без адвоката допитували працівники МВС та СБУ. Коли я запитував, чи можу я отримати допомогу адвоката, ці працівники говорили: «Адвокат тобі не потрібний» й примусили підписати заяву про це. Лише на десятий день зо дня затримання мені дозволи зателефонувати моєму батькові, щоби повідомити його де я та що зі мною.

Джерело:

ВО "ЖІНОЧА СІЧ"

Немає коментарів:

Дописати коментар