ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 23 червня 2015 р.

23.06.2015р. Б. / Владика Венедикт: «Наше життя це є дар від Бога»

На цьому наголосив Преосвященний владика Венедикт єпископ-помічник Львівський під час свого візиту 21 червня 2015 року до собору Пресвятої Трійці (вул. Трускавецька 2, м. Дрогобич, Львівська обл.).

«Наше життя – це не набір випадковостей. Нічого не має випадкового, кожна людина, кожна подія, кожна ситуація – Богом послана. Наше життя це є Дар від Бога, але щоб розумітися як дати раду із тим життям, як поводитися у відносинах з людьми, немає нічого у порівнянні з тим, що каже Господь: Шукайте найперше Царства Небесного!» – запевнив Архієрей присутніх.

Додамо, що владика Венедикт під час відвідин звершив Архиєрейську Божественну Літургію та виголосив проповідь. По завершені парафіяльна спільнота на чолі із митр. прот. Мирославом Соболтою сотрудником парафії Пресвятої Трійці висловила слова вдячності єпископу та спільно із архиєреєм помолилася за мир і спокій у нашій державі.

Немає коментарів:

Дописати коментар