ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 20 жовтня 2014 р.

20.10.2014р. Б. / Християни молилися у центрі столиці за мир в Україні (+фото)

Молитва за Україну 19.10.14
На столичному Майдані Незалежності кілька тисяч християн молилися за мир в Україні, покаяння та духовне піднесення народу, розбудову держави на основі моральних цінностей.
 
Такі молитовні заходи 19 жовтня відбулися в більшості великих міст України за ініціативи Ради Євангельських Протестантських Церков України. 

Біблійні настанови та молитви супроводжувалися хоровим співом. Лунали молитви про припинення війни та бойових дій на Донбасі, за примирення та єднання українців із різних регіонів країни, очищення суспільства від корупції та навернення до Бога, про мудрість для представників влади у служінні народові тощо. 

Завершився захід спільною молитвою «Отче наш», яку вголос промовили присутні, та проголошенням слів благословення для України.
2014.10.19_Молитва за Україну
2014.10.19_Молитва за Україну
2014.10.19_Майдан

За матеріалами: ІРС

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар