ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 22 вересня 2014 р.

22.09.2014р. Б. / Мощі св. Терези від Дитятка Ісус — у Сестер Пресвятої Євхаристії

Володимир Війтишин
18 вересня 2014 р. у Генеральному домі сестер Пресвятої Євхаристії в м. Івано-Франківську відбулась урочиста Архиєрейська Божественна Літургія. Богослужіння з благословення та за участю владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа та Митрополита Івано-Франківського, відбулося з нагоди 25-річчяя виходу УГКЦ з підпілля.
 
До урочистості долучилася ще одна подія: із Рима владика Іриней (Білик), канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре, привіз до Івано-Франківська на постійне перебування мощі св. Терези від Дитятка Ісус, Покровительки цього Дому.  

Крім того, в урочистостях узяли участь владика Йосафат (Мощич), єпископ-помічник Івано-Франківської архиєпархії, 11 священиків, сестри-василіанки, сестри-мироносиці, сестри-служебниці, о. Владислав та сестри-урсулинки, гості, знайомі, сусіди, добродії Згромадження. 

Свято прикрасили своїми піснями і театралізованими виступами діти з катехитичної школи при парафії святого архистратига Михаїла, що в м. Тисмениці. 

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар