ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 23 серпня 2014 р.

23.08.2014р. Б. / Посол України при Святому Престолі вдячна Папі Франциску за підтримку

Посол України при Святому Престолі вдячна Папі Франциску за підтримкуПані Тетяна Іжевська, Надзвичайний і Повноважний Посол України при Святому Престолі, напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України висловила подяку Папі Франциску за його особисту увагу і турботу стосовно "кризи" на Сході України, як також за його постійні заклики до миру й діалогу.

У розмові англійською мовою йшлося про події на Сході України, погляд українського уряду на цю ситуацію, стан і перспективи розвитку дальшої співпраці між Україною та Святим Престолом, актуальні міжнародні питання, як також ініціативи з нагоди відзначень 23-тої річниці Незалежності України.

Пані Іжевська наголосила, що народ України дуже вдячний Святішому Отцеві за постійні заклики до миру та сприяння діалогові, як способові розв’язки "кризи", а його особиста увага до цих проблем має особливе значення для українського народу, - повідомляєПосол України при Святому Престолі вдячна Папі Франциску за підтримку Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан

Пані Посол також зазначила, що молитва Папи Франциска за Україну та заклики до миру є знаком великої солідарності з українським народом.

Джерело:   КІРІОС

1 коментар:

  1. ДИВНО, чому пані Посол не вважала за потрібне надати Святому Престолу правдиву інформацію про те, що в Україні, а зокрема на Її Східних і Південних теренах, немає "КРИЗИ", але є ВІЙНА з РОСІЄЮ та її імперською захланністю до загарбання, даної Богом українцям, нашої землі?!..

    р.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити