ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 23 липня 2014 р.

23.07.2014р. Б. / Із Кам’янця-Подільського до Зарваниці прочани йшли чотири дні

Ще за чотири дні до початку Всеукраїнської та молодіжної прощі до Зарваниці вирушили люди з Кам’янця-Подільського. Згодом до них приєдналися парафіяни з храмів Оринина, Скали-Подільської та Лосяча і в результаті їх кількість становила біля 100 осіб. Про це повідомила прочанка Олеся Москавлюк.

Приємно зауважити й те, що парафіяни УГКЦ Скали-Подільської щороку дбають про те, аби тепло зустріти, нагодувати і поселити на нічліг прочан.  Незважаючи на несприятливі погодні умови, дощ, град, а також натерті мозолі на ногах і розтягнуті м’язи, щодня прочани долали відстань 30-40 км.

Кожен із радістю жертвував свій час, болі, втому й терпіння для Богородиці і розумів, що це лише маленька частинка порівняно з жертвою Ісуса Христа.

Немає коментарів:

Дописати коментар