ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 8 липня 2014 р.

08.07.2014р. Б. / Паломництво Мелітополь — Запоріжжя все ж таки відбудеться

паломництво Мелітополь — Запоріжжя
Єпископ-помічник Харківсько-Запорізької дієцезії Ян Собіло заявив, що проща Мелітополь — Запоріжжя, не зважаючи на складну ситуацію на Сході України, все ж таки відбудеться.
 

«У зв'язку з ситуацією, що склалася в Україні, ми розуміємо всі труднощі та ризики проведення прощі з Мелітополя до Запоріжжя, але спробуємо зробити це», — повідомив у зверненні до священиків та вірних дієцезії владика Ян. 

«Будемо молитися, щоб Господь віддалив від нас всіляке зло, тому головний намір прощі хочемо виразити словами молитви «Даруй нам мир!»», — йдеться у зверненні. Під таким самим гаслом 3-4 серпня у Запоріжжі відбудеться дієцезіальний День молоді. 

«Хочемо глибше пізнати на чому базується правдивий мир між Богом і людьми, між людьми навзаєм, а також внутрішній мир людини», — зазначається у зверненні єпископа Яна Собіли. 

Проща має відбутися з 27 липня по 3 серпня. А 4 серпня єпископ-ординарій Станіслав Широкорадюк очолить Месу на Дні молоді. 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар