ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 10 травня 2014 р.

10.05.2014р. Б. / Чудо материнської любові (+video)

немовля
Дитина Кейт Огг народилася мертвою. Жінка дві години притуляла його до себе. Лікарі казали їй цього не робити, не давати собі надії.
 
Кейт мала передчасні пологи, народилися близнюки, дівчинка Емілі і хлопчик Джеймс. Однак хлопчик не пережив важких пологів. Мати, прагнучи попрощатися з дитям, попросила лікарів про можливість притулити його до себе. 

Далі цілих дві години немовля лежало на материнських грудях, а мама його торкалася, гладила, прикладала до грудей. Лікарі казали, що це шкідливо для її психіки і краще не живити в собі надію. І раптом… сталося чудо. 

Лікарі не мають що сказати перед здатністю материнської любові повернути дитину до життя. Вони неспроможні дати медичне пояснення того, що відбулося у шпиталі в Сиднеї. Говорять про чудо материнської любові. 


Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар