ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 6 квітня 2014 р.

06.04.2014р. Б. / З душпастирським візитом капелани УГКЦ відвідали військові частини на Чернігівщині

З душпастирським візитом капелани УГКЦ відвідали військові частини на ЧернігівщиніПротягом минулого тижня військові капелани УГКЦ відвідали північ України з душпастирським візитом до частин, що охороняють державні кордони. Священики Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту, та о. Богдан Вихор, військовий капелан Сокальсько-Жовківської єпархії, зокрема відвідали у п’ятницю дві військові частини, що на Чернігівщині.
Священики відслужили Літургії в частинах, багато військовослужбовців приступили до Сповіді та Причастя. Усім, хто перебуває далеко від своїх родин, була дуже важлива присутність священика як для духовної розмови та поради, так і для розради від робочих буднів у частині. Командир радо прийняв священиків та всіляко сприяв їхній душпастирській діяльності протягом візиту,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу Департаменту капеланства.

Отці відзначили велику дисциплінованість військовослужбовців, стійкий моральний дух та якісне виконання ними своїх обов’язків.

З душпастирським візитом капелани УГКЦ відвідали військові частини на Чернігівщині

З душпастирським візитом капелани УГКЦ відвідали військові частини на Чернігівщині


Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар