ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 31 березня 2014 р.

31.03.2014р. Б. / Перша у світі католицька соціальна мережа

інтернет
Соцмережа DeoSpace покликана об’єднати католицькі спільноти в усьому світі.
 
Пущено в дію першу у світі католицьку соціальну мережу. DeoSpace буде цікава католикам і всім, хто цікавиться католицизмом. Ця соцмережа покликана об’єднати католицькі спільноти в усьому світі. Тепер вони зможуть спілкуватися не тільки організовуючи зустрічі, а й постійно онлайн. 

Мережа знаходиться за адресою www.deospace.com . У своєму початковому варіанті вона доступна англійською, італійською та іспанською мовами. Збудована подібно до більшості соцмереж, але адаптована під католиків. Користувачі можуть створити свій профіль, знайти друзів, приєднатися до парафії, дієцезії, апостольської групи, надсилати повідомлення, обмінюватися фото і відео, звертатися з молитовними проханнями. Структура мережі вдосконалюватиметься. У майбутньому розробники обіцяють покращення функцій. 

На чолі проекту стоять координатор Ради кардиналів, президент Caritas Internationalis, архиєпископ Теґусіґальпи кардинал Оскар Родріґес Марадьяґа і єпископ Далласа Кевін Дж. Феррелл. Виконавчим директором призначено президента Католицького інституту євангелізації Маріо Капелло. 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар