ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 6 лютого 2014 р.

06.02.2014р. Б. / Патріарх Святослав та Патріарх Філарет зустрілися з представниками влади США

Патріарх Святослав та Патріарх Філарет зустрілися з представниками влади СШАКожного року 5 лютого українці Сполучених Штатів Америки зустічаться з представниками влади - конгресменами, сенаторами, представниками Державного департаменту - для того, щоб відстоювати інтереси України. Цей день називають Днем лобіювання України в США.

Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук) та Патріарх УПЦ КП (Філарет)  зустрілися з членами Української Конгресової Спілки у Державному департаменті США, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф. сайт УПЦ КП.

Зустріч розпочалася зі слова очільника Української Конгресової Спілки пані Марсі Кептур, яка наголосила на історичності цього дня, оскільки Предстоятелі двох Українських Церков підтримали захід.

Далі до присутніх звернувся Патріар Філарет, який означив причини, які викликали протест народу та роль Церкви у врегулюванні глибокої кризи.

Патріарх Філарет попросив владу США допомагати Україні, - і у збереженні територіальної цілісності, і у відверненні дефолту, і, найголовніше, у вступі України до Європейського Союзу.

Патріарх УГКЦ Святослав, зазначивши, що протести в Україні не політичні, а викликані вибором майбутнього держави, також закликав владу США бути посередниками у врегулюванні проблем, які турбують Україну.

Наостанок слово мав помічник Державного секретаря Ерік Рубен, з яким Патріарша делегація зустрічатиметься у п'ятницю, 7 лютого 2014 року.

Джерело:  КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар