ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 1 лютого 2014 р.

01.02.2014р. Б. / Голова Комітету Європарламенту з закордонних справ засудив придушення релігійних прав в Україні

Голова Комітету Європарламенту з закордонних справ засудив придушення релігійних прав в УкраїніГолова Комітету Європейського Парламенту з закордонних справ Елмар Брок відреагував на звернення Президента Світового Конґресу Українців (СКУ) Евгена Чолія від 16 січня 2014 р. із закликом засудити погрози владних структур України придушити релігійну свободу в Україні, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на УНН.

У своєму листі від 21 січня 2014 р. Елмар Брок висловив занепокоєння діями владних структур України, що суперечать принципам демократії. Він, зокрема, зазначив, що Україна близька його серцю та що він підтримує тисячі й тисячі людей, які зібралися на Євромайдані.

Голова Комітету Європейського Парламенту з закордонних справ гостро засудив придушення релігійних прав в Україні і всякі дії, що погрожують основним свободам українських громадян, та заявив про свої плани зустрітись з представниками релігійних громад в Україні. За його словами, це буде нагодою для дискусії про сучасну ситуацію стосовно Української Греко-Католицької Церкви.

“Світовий Конґрес Українців щиро вдячний Елмару Броку за його принципову позицію щодо релігійної свободи в Україні,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар