ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 28 січня 2014 р.

28.01.2014р. Б. / Молитва на лінії вогню

Грушевського
Фото Юлії Завадської
Цього року Тиждень молитов за єдність християн в Україні був особливо плідним.
 
Міжконфесійні молебні відбулися у різних містах. Але також християни разом моляться за мир в Україні.
Молитва на Майдані
Фото з Фейсбуку Олени Кулигіної
На Майдані Незалежності у Києві постійно чергують священики різних конфесій. Серед них багато греко- та римо-католицьких священиків. 

Від самого початку на Майдані Незалежності діє молитовний намет, де люди моляться, спілкуються та гріються у люті морози. 

Кожна нічна година на Майдані розпочинається гімном України та міжконфесійним молебнем. Тобто, всю ніч на Майдані тривають молитви.
Молитва на Європейській площі
Фото з Фейсбуку Руслани Лижичко
Також священики постійно моляться на «лінії вогню» на вулиці Грушевського, щоб припинилося кровопролиття. Як відомо, силовики стріляють не лише у мітинг арів, але також і в людей, яких зазвичай не зачіпають навіть на війнах: медичну службу, журналістів та священнослужителів. Отцю Патрику Оліху гумовою кулею потрапили у ногу. 

Відновити мир в Україні спробували очільники Церков та релігійних організацій України. Всеукраїнська Рада Церков і Релігійних Організацій зустрічалася з Президентом та опозицією. Саме вони переконали опозицію продовжити перемовини із Януковичем, аби уникнути кровавого розгону протестів. Єпископ Станіслав Широкорадюк від імені усіх Церков переконав мітинг арів зі сцени Майдану дозволити опозиціонерам продовжити переговори з Президентом.

Протести у Києві тривають досі. А Церква молиться зі своїм народом, аби Господь врятував його від сил темряви.




Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар