ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 жовтня 2013 р.

31.10.2013р. Б. / На Донеччині між священиками УПЦ МП та УПЦ КП назрів конфлікт


На Донеччині між священиками УПЦ МП та УПЦ КП назрів конфліктСьогодні, 30 жовтня, приблизно о 12-й годині дня у двір власного будинку, де мешкає протоієрей Андрій Чуй - священик УПЦ КП, без його відома зайшли священнослужителі Московського патріархату і почали ображати віруючих парафіян, які прийшли допомогти о. Андрію поставити паркан біля будинку.
 
Також ці "священики" висловлювались брудними термінами на адресу духовенства, яке служить у Київському патріархаті. Після цього пообіцяли, що знайдуть можливість через представників правоохоронних органів натиснути на священика, щоб він зняв хреста, який розташовано у нього на власному будинку, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф. сайт Донецько-Маріупольської єпархії УПЦ КП.

 Після цього монологу "канонічні православні" душпастирі образили місцевого парафіянина п. Володимира Диркача в присутності багатьох осіб і поїхали. Двох із т. зв. "священиків" парафіяни впізнали. Цього ж дня дільничий та представник райадміністрації чинили тиск на прихожанку парафії Нерукотворного Спаса УПЦ КП, що у Пролетарському р-ні м. Донецьк. Зараз заяву про незаконне втручання на власну територію та розпалювання ворожнечі на релігійному ґрунті духовенство УПЦ КП передало у відповідні органи.

Джерело:   КИРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар