ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 29 березня 2013 р.

29.03.2013р. Б. / Велика П’ятниця з Папою Франциском


Хресна дорога у КолізеїСьогодні, у Велику П’ятницю, Папа Франциск  у ватиканській базиліці св.Петра очолить  Літургію Господньої муки та Хресну дорогу у Колізеї. Українці зможуть спостерігати за подіями завдяки телетрансляціям.
 
 Літургія Господньої муки розпочнеться о 17:00 за римським часом. А о 21:15 римського часу розпочнеться традиційна «Хресна дорога», яка проходить ярусами Колізею. Нагадаємо, цього разу тексти роздумів Хресної Дороги підготувала ліванська молодь під проводом маронітського Патріарха Блаженнішого Бешари Бутроса Раї. 

Відправа «Хресної дороги» з Папою буде транслюватись теремережею «Мундовізії». Як і минулими роками, телеглядачі України матимуть можливість брати участь у цій відправі, яку від 22:15 до 24:00 київського часу транслюватимуть телеканали «Перший національний», «5 канал», та телебачення Віковічного Слова EWTN у співпраці з Католицьким Медіа-Центром. 

За матеріалами: Радіо Ватикан

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар