ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 26 грудня 2012 р.

26.12.2012р. Б. / Тижневий огляд: життя УГКЦ (17.12. – 23.12.)


17 грудня, Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський на прохання медиків освятив новий конференційний-зал у приміщенні Міського управління охорони здоров’я м. Львова (вул. К. Левицького, 82а). В часі благословення зали, владикою було освячено ікону для нового приміщення.
 
 
Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський відвідав Святоуспенську Унівську Лавру Студійського Уставу. В часі свого візиту владика очолив Архиєрейську Божественну Літургію, виголосив проповідь та здійснив поставлення у пресвітери диякона Назарія Балінського.
 
УМузеї історії релігії м. Червонограда вiдбулась зустрiч молодi з Блаженнішим Любомиром Гузаром. Архиєпископ вiдповiдав на запитання, котрi стосувались сенсу життя, пошуку щастя та мудростi, а також ажiотажу навколо «кiнця свiту».
 
 
 
 
 В рамках зустрічі учасники обговорили питання популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт, праця з безпритульними, розвиток Львова як європейського християнського центру паломництва та промоцію міста як центру екуменічного спілкування.
 
Цього ж дня розпочався візит Блаженнішого Святослава, Патріарха і Отця УГКЦ, до м. Борислава. Глава УГКЦ прибув до "Міста нафтовиків" на запрошення владики Ярослава Приріза, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, та Володимира Фірмана, міського голови.
 
З хлібом-сіллю та піснями зустріли студенти Бориславського медколеджу свого колегу по навчальній парті, теперішнього Патріарха УГКЦ – Блаженнішого Святослава Шевчука. Предстоятель УГКЦ у супроводі владики Ярослав прибув до своєї alma mater.
 
 
22 грудня 2012 року, на свято Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці святою Анною, Блаженніший Святослав Шевчук, Глава УГКЦ,  очолив Архиєрейську Божественну Літургію в церкві Святої Анни. Патріарх Церкви привітав присутніх на молитві із храмовим святом, жителів Борислава з 625-річчям міста, а також представників міської влади, які «працюють над тим, щоб Борислав було містом віруючих людей». (ПРОПОВІДЬ)
 
Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський з пастирським візитом відвідав храм св. Анни (м. Львів, вул. Городоцька).  Візит відбувся з нагоди престольного празнику храму, яке в цей день торжественно відзначала парафіяльна спільнота на чолі зі своїм парохом протоієреєм Романом Шафраном. Під час пастирських відвідин владика Венедикт очолив Архиєрейську Божественну Літургію у співслужінні із духовенством Архиєпархії, виголосив проповідь та звершив поставлення у пресвітери диякона Тараса Грема.
 
 
 
Різдвяне Послання Блаженнішого Святослава до вірних УГКЦ
 
Спільне Різдвяне послання Єрархів Української Греко-Католицької Церкви в Західній Європі


Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар