ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 25 грудня 2012 р.

25.12.2012р. Б. / Патріарх УГКЦ привітав римо-католиків України з Різдвом Христовим


Патріарх Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук привітав римо-католиків України з Різдвом Христовим, яке відзначається сьогодні, 25 грудня.
 
У своєму вітальному слові під час Святої Меси Навечір´я Різдва Христового в Митрополичій базиліці Успіня Пресвятої Діви Марії у Львові, яке відбулося напередодні, Патріарх Церкви у вітальному слові, що він має «велику честь від імені повноти всієї Української Греко-Католицької Церкви привітати всіх зі світлим празником Різдва Христового».
 
«Сердечно всіх вас вітаю, бажаю вам веселих свят Різдва Христового і щасливого Нового року», – побажав присутнім Патріарх УГКЦ.
 
У Різдвяній Літургії, окрім Патріарха УГКЦ, взяли участь Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, та священики Львівської архиєпархії УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар