ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 31 липня 2011 р.

31.07.11р. Б. / Захисники життя бойкотують продукцію фірми Senomyx (ЗЛО)

Захисники життя
Каліфорнійська фірма Senomyx з Сан-Дієго, яка використовувала при тестуваннях нових смаків та ароматів клітини вбитих через аборт дітей, намагається приховати своїх бізнес-партнерів. Активісти закликають бойкотувати також PepsiCo, головного клієнта Senomyx.

суд
Захисники життя стверджують, що при досліджені смакових підсилювачів, Senomyx використовувала стовбурові клітини HEK 293, які походять з нирок вбитих під час аборту дітей. Представники американської організації Божі діти заради життя (Children of God for Life) стверджують, що біотехнологічна фірма намагається зараз приховати своїх бізнес-партнерів, прибираючи їхні назви зі свого сайту в інтернеті. На офіційній сторінці можна прочитати те, що ця фірма «використовуючи відокремлені людські рецептори, створила власний рецепт смаку».

За матеріалами: DEON.PL
Джерела:

"...використовувала при тестування нових смаків та ароматів клітини вбитих через аборт дітей..."
Якщо ви думаєте, що ці жахливі злочини здійснюються десь, а не в нас, то ви гірко помиляєтеся. Україна давно вже є в першій десятці країн по кількості зроблених абортів на душу населення (понад 1000000 щороку).
То хто ж насправді найбільші у світі фашисти: загнані в глухий кут імперським злом ірландські терористи, ісламські фундаменталісти, українські екстремісти - націоналісти?! Чи все ж таки, якщо дивитись правді у вічі, оті "правильні" пані і панове, дами і господа, сери і серухи..?! Одні з них є призвідцями дітовбивства, інші дають згоду волі на вбивство власних дітей, а ще інші, так звані "врачі" (бо лікарями їх назвати совість не дозволяє), які готові за мамону занапастити власну душу, щоб здійснити акт дітовбивства, доконують той жахливий злочин - аборт... Якщо ви всі не безумці, які полюбляють смакувати "ПЕПСІ" та "КОКА" -коли і, у вас є бодай трохи живої совісті, то повинні сказати "НІ!" гріху дітовбивста, а також активно брати участь у боротьбі проти цього зла. І, якщо у вас бракує духу до більш радикальних методів боротьби, то, бодай, беріть участь у протестах та пікетах.
Але, якщо ви настільки безумні та закаменілі на серці, що спроможні на все це зло дивитися "крізь пальці", то ви вже, в такий спосіб, прилучаєтесь до тих убивць і добровільно обираєте для себе дорогу смерті, а не життя...

Схаменіться НЕДОЛЮДИ! Будьте ЛЮДИ!

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар