ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 4 квітня 2011 р.

04.04.2011р. Б. / Афганці, обурені спаленням Корану, штурмували будівлю ООН. Їх розстріляли

пастор

В афганському місті Кандагар поліція відкрила вогонь на враження по натовпу, який штурмував будівлю представництва ООН на знак протесту проти публічного спалення Корану американським пастором.

"Ведеться вогонь з кулемета, багато жертв", - повідомили РИА Новости очевидці по телефону.

Поліція раніше повідомляла, що в Кандагарі попереджено спробу нападу на офіс ООН, вбито дев'ять нападаючих.

Протести, які переросли у заворушення, почалися в Афганістані в минулу п'ятницю. Приводом для них стало публічне спалення Корану американським пастором: 20 березня проповідник Уейн Сапп облив Коран гасом і підпалив його, попередньо засудивши іслам за "злочини проти людства".

Це відбувалося у присутності пастора Террі Джонса, який ще минулого року викликав загальне обурення, коли оголосив про намір спалити Коран в пам'ять про події 11 вересня 2001 року.

У суботу внаслідок заворушень у Кандагарі загинуло 10 осіб, і кілька десятків отримали поранення.

Президент США Барак Обама засудив спалення Корану як прояв релігійної нетерпимості і мракобісся, в той же час назвавши вбивства в Афганістані "обурливими".

Джерело:

ZIK


Немає коментарів:

Дописати коментар