ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 5 березня 2015 р.

05.03.2015р. Б. / Листоноші Ісуса (+VIDEO)

Час Великого Посту є часом Великої Любові Бога до людей.

Бог висилає нас із Доброю Новиною до інших, тобто з Любов’ю. Євангелізація — це любов, передання любові. Подарувати людям любов, переконати в істинності Божої Любові. Сказати людям, що Бог є Любов і що хто перебуває в любові — перебуває в Бозі.

Нам, які хочемо проголошувати Євангеліє, потрібно вдивлятися в Ісуса, щоб бачити Його в кожній людині. Оаза Дітей Божих із допомогою молоді з парафії Христа Царя Всесвіту м. Новограда-Волинського вирушила 4 березня 2015 р. роздавати любов. Євангелізація вимагає від нас знати людей, до яких нас посилає Ісус, тобто їхню ситуацію. Тому що євангелізація скерована до тих, хто хворіє. Євангелізатор бере приклад з Ісуса, який на хресті однаково ставився до Йоана, Магдалини чи злочинця.

Отець Віталій Луковський, настоятель парафії, благословив на цю місію любові. Ми приготували «листи любові», на яких було написано 13 розділ Послання св. Павла до Коринтян. Адресатом була кожна людина, яку ми зустріли по дорозі. Ті, хто нас бачили, звертали увагу на великі ідентифікатори, де було написано: «Я люблю Ісуса». Це було так чудово, коли діти підходили і говорили дорослим: Бог Вас любить і прагне Вашої любові! Один чоловік дуже зворушився, тому що втратив надію і не знає, як вчинити у житті. І тут лист від Бога — для нього. На конверті було написано: «Для улюбленого Створіння. Ісус».

Чому було обрано саме таку форму євангелізації? Бо людина завжди потребує любові, тому що створена з любові. Діти Божі та оазова молодь після уроків просто захотіли поділитися Любов’ю, яку дає нам Бог. Хоча не всі люди хотіли приймати листа, однак таки п’ятдесят одна особа в Новограді-Волинському отримала радісну новину про безмежну любов Творця до своїх улюблених Створінь.


Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар