ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

13.02.2015р. Б. / Завершується публічний доступ до вшанування Нерукотворного образу Христа

Завершується публічний доступ до вшанування Нерукотворного образу Ісуса
У неділю, 15 лютого, завершується публічний доступ до вшанування Нерукотворного образу Ісуса Христа – унікальної реліквії з Ватикану, яка майже два тижні перебуває у церкві св. Юра у Львові. 
 
Львів’ян просять не займати черги для вшанування вже з 15.00 суботи. Натомість усіх запрошують прийти на пл. Св. Юра в неділю і спільно помолитися за мир в Україні. 

Про це повідомив капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк. 

Він повідомив, що у неділю о 16.00 у Львові відбудеться остаточне публічне вшанування Нерукотворного образу Ісуса Христа. Зокрема, на площі перед собором св. Юра відбудеться спільна молитва за мир в Україні. 

«З суботи з 15.00 просимо людей не займати черги, адже вона триває дуже довго, натомість просимо прийти у неділю і спільно попросити Бога про мир і спокій в Україні», – підкреслив о. Павло Дроздяк. 

Він нагадав, що Нерукотворний образ Ісуса Христа перебуває у церкві св. Юра вже майже два тижні. Черги до цієї реліквії дуже численні. 

«Ви би бачили, з якими сльозами люди стоять впродовж доби, аби попросити миру, як переживають кожну новину, яка надходить з гарячих точок на Донбасі», – розповів капелан. 

Як повідомлялося, до Львова з особистої сакристії Папи Римського прибула унікальна реліквія – оригінал Нерукотворного образу Ісуса Христа, яка за всю свою історію перебування у Ватикані вдруге покинула його. Від 30 січня до 15 лютого святиня буде виставлена до почитання у соборі святого Юра. 

Нагадаємо, 30 січня Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) у співслужінні з владиками Синоду УГКЦ звершив у церкві Юра вечірню, після якої відкрив для привселюдного почитання Нерукотворний образ Ісуса Христа. 

На початку богослужіння Блаженніший Святослав наголосив на тому, що ми сьогодні маємо унікальну можливість – «побачити Боже обличчя». За його словами, Нерукотворний образ Ісуса Христа – це реліквія, що є свідком земного життя Спасителя. 

За матеріалами: zik 

Джерело:    КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар